Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твИмаме най-интересните президентски избори от

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твИмаме най-интересните президентски избори от
Коментари Харесай

Журналист: Мястото на Радев на балотаж изобщо не е сигурно

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Имаме най-интересните президентски избори от 91 г. насам. За първи път този, който изберем за президент, ще има опцията действително да ръководи страната 5 години с очертаващите се непрекъснати парламентарни рецесии. Освен това за първи път нямаме ясно изразен любимец, а след вчерашното включване на Мустафа Карадайъ в конкуренцията към този момент не е несъмнено даже включването на Румен Радев на балотаж. Напротив, всеки от четиримата може да е на балотаж - Радев, Панов, Карадайъ, Герджиков.

Това разяснява в ефира на Нова тв журналистът Виктор Иванов.

Радев не може да разчита на тези близо 1 млн. гласоподаватели, които го поддържаха на първи тур 2016 година Неговият капацитет сега на първи тур е към 700 000 гласа. На толкоз може да разчита на проф. Герджиков с поддръжката на ГЕРБ. Панов потегля от по-ниска квота, само че има капацитет, защото е човек с идея и това притегля. А Карадайъ има шанс да усъвършенства историческия връх на Движение за права и свободи, който е 600 000 гласа на изборите. Все отново да не забравяме, че българските турци на територията на страната и отвън нея са близо един милион души, изясни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР